10 tips om te wedden op voetbalwedstrijden

Ben jij een groot voetballiefhebber en wil je daar graag wat aan verdienen? Dat kan. En dan heb ik het niet over het worden van een profvoetballer. Ik heb het over wedden op voetbalwedstrijden. Om je op weg te helpen lees je hier 10 handige tips:

  1. Doe je research

Doe voldoende onderzoek voordat je een wed plaatst. Wat zijn de kansen van ieder team? Zoek uit wie geblesseerd is of geschorst is. Verder is het de moeite waard om te kijken naar de geschiedenis van de teams en wedstrijden die ze gespeeld hebben.

  1. Kies het juiste moment

Vaak loont het om je wed vlak voor de wedstrijd te plaatsen. Je hebt dan alle informatie over de opstelling, de weersomstandigheden, de staat van het team, etc.

  1. Kies objectief

Als je eigen team speelt tegen een rivaliserende team, dan ben je snel geneigd om voor je eigen team te kiezen. Wees echter altijd object. Wed tegen je vaste team als die een kleinere kans heeft om te winnen.

  1. Ga goed om met je geld

Bij het wedden op wedstrijden is er altijd een kans dat je verliest. Hoe waarschijnlijk het ook is dat een team wint, soms zal hij verliezen. Wed daarom altijd met geld dat je kan missen.

  1. Thuiswedstrijd

Wanneer een team een thuiswedstrijd speelt, dan verhoogd dit de kans dat zijde gaan winnen. De sfeer, het publiek en het stadion kunnen het team net dat extra zetje geven.

  1. Spreid je kansen

Wed om meerdere wedstrijden om je kansen te spreiden. Als een wedstrijd als uitpakt dan verwacht, dan heb je nog een aantal andere wedstrijden om dat verlies te compenseren.

  1. Houd je emoties onder controle

Als je van tevoren een bedrag had bepaald waarmee je wilt wedden, houd je je daar dan ook aan. Het is verleidelijk om na een aantal keer verloren te hebben, toch door te gaan om dat verlies weg te werken. Vaak verlies je dan alleen maar meer geld.

  1. Bepaal je strategie

Bedenk wat voor strategie je wilt hanteren en houd je hier ook aan. Zoals kan je op de lange termijn succesvol zijn.

  1. Iedere wedstrijd een nieuwe weddenschap

Mensen die gokken zien vaak patronen die er niet zijn of geen effect hebben. Omdat een bepaalde ploeg vorige wedstrijd won, betekent dat niet dat ze deze keer weer winnen. 

  1. Kijk naar kleinere teams en competities

Het kan lonen om te wedden bij de onbekendere competities. Omdat minder mensen deze competitie kennen, wordt er minder op gewed. Dit kan in jouw voordeel uitpakken.

Naast deze algemene tips kan je ook algemene tips kopen bij website als Extra Tips. Hier kan je je aanmelden voor VIP tips om meer kans te maken om geld te verdienen met wedden.

Geef een reactie