10 tips voor stijlvolle sieraden en accessoires in 2019

Mode verandert met de tijd. En de tijd waar we nu in leven geldt hetzelfde voor. Je kunt ervanuit gaan dat wat hip was in 2018 in 2019 misschien wel een faux pas. Dus bij deze 10 sieraden en juwelen tips om goed voor de dag te komen in het komende jaar.

1. IBIZA

De Ibiza trend was dit jaar ook al vrij populair. Dit zijn meer de hippie en Boheemse thema’s. Met name de armbandjes in Ibiza stijl zijn zeer populair en worden in Nederland o.a. verkocht door ikbensieraden.nl.

2. Goud en zilver are here to stay

Kijk trends komen en gaan in mode land, maar in sieraden land kun je zeggen je zult nooit een modderfiguur slaan met gouden of zilveren juwelen.

3. Opaal

Opaal is een soort edelsteen met blauw groene kleur. We voorzien dat dit steeds populairder gaat worden in 2019.

4. Haar sieraden

Doorgaans het ondergeschoven kindje, maar we vermoeden dat we steeds meer haarsieraden zullen zien in het straatbeeld niet alleen op bruiloften, waaronder haarpinnen en haarspeldjes met unieke versiering.

5. Veren oorbellen

Vergelijkbaar met de eerstgenoemde IBIZA trend, maar veren oorbellen, niet per se IBIZA oorbellen zien we ook steeds meer in Nederlandse straatbeeld. Lekker licht en Bohemian vibes.

6. Betaal niet langer te veel

Sieraden hoeven vandaag de dag helemaal niet meer zo aan de prijs te zijn. Met de vele online webwinkels kan men top deals bemachtigen. In het Nederlandse webwinkel landschap valt met name prijsstunter ikbensieraden.nl op. Tevens kun je ook deals vinden op Marktplaats bijvoorbeeld.

7.  Parel oorbellen

Oorbellen met parels zijn de laatste jaren ook enorm in prijs gezakt en om die reden toegankelijker voor groot publiek.

8. Mannen sieraden

Ja de mannen gaan steeds meer sieraden dragen onder aanvoering van bekendheden zoals Cristiano Ronaldo.

9. Spiegel horloges

In horloge land zien we een opkomst in de spiegel horloges dit model wordt steeds populairder.

10. Meer unieke designs

We zien steeds meer extravagante ontwerpen. De tijden van less is more lijken over te zijn.

Geef een reactie